Rugdekking is een project voor jongeren van 17 tot 23 jaar met een afstand tot de arbeidsmarkt en zonder startkwalificatie. Deze jongvolwassenen worden tijdens het traject opgeleid tot UEFA Sportsteward of verkeersregelaar. Door deze jongeren een startkwalificatie te bieden in de private beveiligingssector, hebben zij zowel uitzicht op werk als dat zij bijdragen aan een veilige leefomgeving.

Om het officiële certificaat van de UEFA te halen, volg je één avond per week een opleiding bij Sparta in het stadion. Ook gaan de deelnemers in de praktijk stage lopen tijdens wedstrijden van Sparta en neem je deel aan allerlei (sport)activiteiten.

Bij het succesvol behalen van dit certificaat kunnen de deelnemers aan de slag op wedstrijddagen bij Sparta Rotterdam. Daarnaast krijgen deelnemers de mogelijkheid om een aanvullende opleiding te volgen van enkele maanden tot beveiliger niveau 2.

Partners: Werkgevers Servicepunt Rijnmond, Ministerie Veiligheid en Justitie, Perron14 en Arbo Rotterdam

Inschrijven

Kan jij goed met mensen omgaan? Lijkt Sparta jou een leuke werkgever? Hou je van sport en ben je verantwoordelijk? Dan is ‘Rugdekking’ iets voor jou!

Heb jij interesse om deel te nemen of wil je meer informatie over het project? Bel dan met Dhr. Jurn Quadt via (010) 4761692 of mail naar rugdekking@perron14.nl

Lees meer

Foto's Rugdekking

Klik hieronder op 'lees meer' om foto's van het project Rugdekking te kunnen zien.

Lees meer