Alleen Jij Bepaalt

Het project Alleen Jij Bepaalt is een initiatief vanuit het Ministerie van Justitie en Veiligheid waarbij door heel Nederland jongeren uit een kwetsbare omgeving een gestructureerd vrijetijdsbesteding geboden wordt.

Het programma richt zich op jongeren in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar met als doel het inlopen van de achterstand in sportdeelname van kwetsbare jongeren. Hieronder valt met name de sportdeelname van deze jongeren in georganiseerd verband. De deelnemers worden begeleid bij twee en soms drie trainingsmomenten per week die plaatsvinden op voetbalvereniging Jai-Hind Rotterdam (JHR) in Rotterdam en voetbalvereniging PPSC in Schiedam.

De deelnemers zijn afkomstig van een aantal middelbare scholen uit Delfshaven en de gemeente Schiedam.

Één van de doelstellingen binnen het project is de doorstroom van de deelnemers naar de sportvereniging. Het afgelopen jaar zijn 42 van de 60 deelnemers actief binnen de MSV De Betrokken Spartaan.

02b3be4af3706e9f7c6e54550e235df6.JPG

Foto's Alleen Jij Bepaalt

Klik hieronder op 'lees meer' om foto's van het project Alleen Jij bepaalt te zien.

Lees meer

Alleen Jij Bepaalt competitie-indeling

In december starten de nieuwe groepen van Alleen Jij Bepaalt met een onderlinge voetbalcompetitie. Dit betekent dat zij op de zondagen voetbalwedstrijden gaan spelen tegen andere teams uit heel Nederland die ook deelnemen aan het project Alleen Jij Bepaalt. Deze voetbalwedstrijden vinden één keer in de maand plaats. Klik voor de competitie-indeling op 'lees meer'.

Lees meer