Sparta-selectie bereidt gezond diner met GAME ON!-deelnemers

15-12-2014

Lopend vanaf Het Kasteel begon voor de enthousiaste deelnemers van het gezondheidsproject de dag. Eenmaal op locatie aangekomen was het de taak van de deelnemers om “hun” Sparta-speler te ontmoeten. Geboorteplaats, leeftijd en positie in het veld, de enige tips die ze kregen om de juiste Spartaan te vinden. Een mooie manier om de ban tussen spelers en kinderen te breken en ervoor te zorgen dat de teams samen werden gesteld; één speler samen met één deelnemer.

Aylin was de enige deelneemster die het geluk had dat ze op zoek mocht gaan naar twee spelers. “Ik zat zelf in het team met Ricardo (Kieboom) en Daniël (Breedijk). Ik vond het vooral heel leuk om samen te koken en ze te leren kennen. De salade die we hadden gemaakt was eigenlijk zelfs erg lekker.”

Michael, ook deelnemer van het gezondheidsproject, vond het leukste deel van heel de avond de gezondheids- en Sparta-quiz. “Vooral de sfeer en het gelach maakte de quiz zo leuk”. Aylin gaf aan het leuk te vinden om voortaan wekelijks met de Sparta-selectie te gaan dineren én, ook van de gezichten van de spelers was af te lezen dat ze zich rijkelijk hebben vermaakt!

Terug naar het nieuws overzicht