Perry Leijdsman, directeur van De Betrokken Spartaan, fietst 500 km voor HomeRide!

06-06-2015

Seema is één van de ouders die momenteel in het Ronald McDonald Huis Sophia in Rotterdam verblijft. Haar pasgeboren kindje heeft een aangeboren afwijking en verblijft in het naastgelegen Erasmus MC- Sophia Kinderziekenhuis. ‘Als dit niet had gekund dan had ik een tent naast het ziekenhuis willen zetten. Je doet er alles aan om bij je kind te kunnen zijn en als je verder weg woont dan is dit niet haalbaar. Dat zoiets als een Ronald McDonald Huis bestaat is geweldig!

Één van de medewerkers uit het Ronald McDonald Huis Sophia vertelde het volgende; ‘de organisatie draait veel op vrijwilligers, donaties en giften. Daarom is zo’n actie als HomeRide ook van grote waarde om extra geld voor onze huizen op te halen.’

Perry Leijdsman, directeur van Stichting De Betrokken Spartaan, gaat op 27 en 28 juni deelnemen aan HomeRide. Hierbij fietst hij met z’n team binnen 24 uur van Groningen naar Maastricht en passeren zij onderweg verschillende Ronald McDonald Huizen. Het doel is om zoveel mogelijk sponsorgelden te realiseren ten behoeve van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Door deze HomeRiders te sponsoren maak jij het mogelijk dat ouders dicht bij hun ernstig zieke kind kunnen zijn! Steun daarom het team van Perry Leijdsman waarbij het geld ten goede komt aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Elk sponsorbedrag is welkom! Voor een sponsorbedrag van minimaal €200 ontvang je een gesigneerd wielershirt van Sparta Rotterdam en een doosje rode of witte wijn.
Wil jij een bedrag sponsoren? Neem dan contact op met Perry door te mailen naar p.leijdsman@sparta-rotterdam.nl

Terug naar het nieuws overzicht