Jonas zijn wens gaat in vervulling!

13-03-2015

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn.

Zo klopte Make-A-Wish Nederland aan bij Sparta Rotterdam met een wens van Jonas. Jonas heeft een zeldzame stofwisselingsziekte en heeft daarom een beperkte levensverwachting.

Hij is een grote fan van Sparta Rotterdam. Dinsdag 24 februari kwam Jonas aan in een limousine bij het Sparta stadion. Op de vraag wie zijn favoriete speler van Sparta is antwoordde Jonas enthousiast; ‘Youri Loen’! Op dat moment kwam Youri binnenlopen en kreeg Jonas de kans zijn idool te ontmoeten. In het begin werd Jonas er een beetje verlegen van, maar al snel kletsten hij in het honderduit. Na de ontmoeting met Youri kreeg Jonas samen met zijn familie en Youri een rondleiding door het Sparta stadion. ‘Ik ben echt heel erg blij’. Dat waren de woorden van Jonas toen hij aan het eind van de ochtend de fanshop verliet met zijn Sparta shirt. Als afsluiting van het bezoek aan Sparta werd Jonas met zijn familie naar de volgende locatie gebracht met de Sparta Taxi. In samenwerking met Make-A-Wish Nederland en RTC heeft Sparta Rotterdam deze jongen en zijn familie een onvergetelijke dag bezorgd! 

Terug naar het nieuws overzicht