Een zeer geslaagde eerste speelronde van Alleen Jij Bepaalt

09-12-2015

Het project Alleen Jij Bepaalt is vanaf september weer van start gegaan met nieuwe deelnemers. Sindsdien trainen zij twee dagen in de week onder leiding van gediplomeerde trainers. In totaal zijn er zeven teams namens De Betrokken Spartaan ingeschreven voor dit project. In drie verschillende poules gaan zij met 24 teams de strijd aan om kampioen van Nederland te worden.

Afgelopen zondag was het eindelijk zover, de eerste van de zeven speelronden. In de eerste speelronde gingen vijf teams van start. Drie van hen bleven in Schiedam, de twee andere teams vertrokken vanuit Het Kasteel met de spelersbus van Sparta Rotterdam naar sportpark “Kadoelen” te Amsterdam. Een nederlaag van het ene team werd afgewisseld met een enorme winst met dubbele cijfers van de ander. De uiteindelijke winst was echter het spelplezier en het uitstekende gedrag dat werd getoond door onze spelers én tegenstanders. Al met al was het een geslaagde dag en hadden de kinderen het erg naar hun zin.

De uitslagen van de eerste speelronde, meer informatie omtrent Alleen Jij Bepaalt én het hele speelschema van dit seizoen vindt u onder het kopje "Veiligheid"

Terug naar het nieuws overzicht