BEKIJK DE NOMINATIEFILM VAN PROJECT GAME ON!

09-01-2015

GAME ON!; genomineerd voor profproject van het jaar Nominatiefilm GAME ON! voor Meer dan Voetbal Award

klik hier voor het filmpje

Binnenkort maakt de jury de winnaars bekend van de Meer dan Voetbal Awards 2014. Sparta Rotterdam is met het project GAME ON! genomineerd. In aanloop naar deze spannende ontknoping worden de nominatiefilmpjes getoond van alle genomineerden. Hierin laten de clubs zien waarom zij moeten winnen.
Meer dan Voetbal Award
Sparta Rotterdam is met het project GAME ON! genomineerd voor een Meer dan Voetbal Award. De Kasteelclub strijdt met de andere genomineerden Ajax en PSV om de award in de categorie Profproject van het jaar. Uit meer dan 40 inzendingen voor de Meer dan Voetbal Awards 2014 heeft de vakjury 12 genomineerden gekozen. Volgens de jury is het voor veel clubs inmiddels vanzelfsprekend om maatschappelijk actief te zijn; het zit in hun DNA. Prof- en amateurclubs en projecten die vernieuwend en onderscheidend zijn, maken kans op een award.
Clubs organiseren wekelijks vele maatschappelijke voetbalactiviteiten. De awards zijn bedoeld om de pareltjes hiervan te belonen. De jury beoordeelde de inzendingen op basis van een aantal criteria, waarvan de concrete meerwaarde voor de samenleving, focus en verankering binnen de club de belangrijkste zijn. “De Meer dan Voetbal Awards hebben hun plek gevonden in de voetbalwereld, die zich steeds meer bewust is van het maatschappelijke belang van de sport. Het niveau van de inzendingen stijgt. Het draagvlak binnen de clubs is toegenomen. De projecten zijn steeds wijder vertakt en beter uitgewerkt. Vooral in de categorie profclub van het jaar ligt het niveau erg dicht bij elkaar”, aldus de jury.
De volgende clubs en projecten zijn genomineerd:
Profclub van het Jaar
Excelsior, Feyenoord en SC Telstar
Profproject van het Jaar
Ajax: Streetwise, PSV: PSV United en Sparta: GAME ON!
Amateurclub van het Jaar
AORC Lebo Vastgoed, DZC '68 en SC Enschede
Amateurproject van het Jaar
BSV Boeimeer: Plusvoetbal, v.v. ONA: Wijksportclub Korte Akkeren en SDOUC: Vitaal op weg
Juryrapport van GAME ON!
GAME ON! is voor kinderen tussen de 12-18 jaar met overgewicht. Wekelijks trainen met
tientallen kinderen onder begeleiding van onder meer een trainer/coach, orthopedagoog

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Betrokken Spartaan, schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Contact

Volg ons op: