‘De deelnemers kunnen onvoorstelbaar trots zijn met hun persoonlijke ontwikkeling in deze korte periode’

02-03-2016

9 heren en 1 dame hebben woensdag met trots het UEFA 'steward betaald voetbal' certificaat ontvangen. Zij hebben het project 'Rugdekking' met succes afgerond. Met het certificaat kunnen zij niet alleen als steward betaald voetbal ingezet worden, maar ook als verkeersregelaar tijdens de wedstrijden.

De deelnemers hebben zichzelf beloond en de kansen op de arbeidsmarkt vergroot door de opleiding te volgen en zichzelf positief te ontwikkelen.

Onder toeziend oog van direct en indirect betrokkene, waaronder Jurn Quadt van partner Perron 14, werd deze ceremonie gevierd. Na een aantal terecht positieve speeches van begeleiders Robert en Joop kregen de deelnemers het certificaat. Ook Jurn was positief. Hij zei: ‘de deelnemers kunnen onvoorstelbaar trots zijn met hun persoonlijke ontwikkeling in deze korte periode’.

Hierna hebben de stewards aan de bezoekers een rondleiding gegeven. Hierin hebben zij verteld wat de werkzaamheden zijn als steward tijdens een wedstrijd en welke scenario's zich kunnen voordoen. 

Tot slot hebben alle bezoekers en deelnemers er een geslaagd feest van gemaakt waarbij de nieuwe stewards op een geslaagde periode kunnen terugkijken.

        

            

Terug naar het nieuws overzicht