​“Toen ik aan de cursus begon, wist ik niet wat ik kon verwachten. Nu ik de cursus heb afgerond, merk ik dat ik veel vooruitgang heb geboekt.”

04-12-2015

Afgelopen donderdagavond hebben 11 jongeren van het project Rugdekking het UEFA-certificaat Sportsteward in ontvangst genomen in de persruimte van Sparta Rotterdam. Met het certificaat zijn zij vanaf nu in staat om in- en rondom het stadion zelfstandig te fungeren als Sportsteward of verkeersregelaar.

In samenwerking met Perron 14 heeft De Betrokken Spartaan de gediplomeerde een feestelijke avond bezorgd.

Onder toeziend oog van de betrokken partners hebben begeleiders Joop, Robert en Mike de certificaten uitgereikt aan de geslaagden. Ook waren eerste elftalspelers Giovanni Hiwat en Cody Claver de hele avond aanwezig om de deelnemers te feliciteren met de behaalde diploma’s. Met de volgende mooie woorden nam een van de geslaagden zijn diploma in ontvangst. ‘Toen ik aan de cursus begon, wist ik niet wat ik kon verwachten. Nu ik de cursus heb afgerond, merk ik dat ik veel vooruitgang heb geboekt’. Na het officiële gedeelte is de avond afgesloten met een heerlijk hapje en drankje.

Terug naar het nieuws overzicht