Kledingpakketten ophalen14-09-2016

Lees meer

‘De deelnemers kunnen onvoorstelbaar trots zijn met hun persoonlijke ontwikkeling in deze korte periode’02-03-2016

9 heren en 1 dame hebben woensdag met trots het UEFA 'steward betaald voetbal' certificaat ontvangen. Zij hebben het project 'Rugdekking' met succes afgerond. Met het certificaat kunnen zij niet alleen als steward betaald voetbal ingezet worden, maar ook als verkeersregelaar tijdens de wedstrijden.

Lees meer

Druk voetbalweekend voor De Betrokken Spartaan12-02-2016

Voor De Betrokken Spartaan staat er een druk voetbalweekend voor de deur! Er zijn op zaterdag en zondag wedstrijden. Zaterdag spelen er 12 teams namens MSV De Betrokken Spartaan. Ze spelen allemaal een uitwedstrijd. Zondag spelen er 4 teams namens het project Alleen Jij Bepaalt. Zij spelen 1 keer per maand een wedstrijd. 3 teams spelen uit en 1 team speelt thuis. We wensen iedereen succes!

Lees meer

Een zeer geslaagde eerste speelronde van Alleen Jij Bepaalt09-12-2015

Het project Alleen Jij Bepaalt is vanaf september weer van start gegaan met nieuwe deelnemers. Sindsdien trainen zij twee dagen in de week onder leiding van gediplomeerde trainers. In totaal zijn er zeven teams namens De Betrokken Spartaan ingeschreven voor dit project. In drie verschillende poules gaan zij met 24 teams de strijd aan om kampioen van Nederland te worden.

Lees meer

​“Toen ik aan de cursus begon, wist ik niet wat ik kon verwachten. Nu ik de cursus heb afgerond, merk ik dat ik veel vooruitgang heb geboekt.”04-12-2015

Afgelopen donderdagavond hebben 11 jongeren van het project Rugdekking het UEFA-certificaat Sportsteward in ontvangst genomen in de persruimte van Sparta Rotterdam. Met het certificaat zijn zij vanaf nu in staat om in- en rondom het stadion zelfstandig te fungeren als Sportsteward of verkeersregelaar.

Lees meer

Sparta bezorgt een grote glimlach bij de vluchtelingen tijdens Spartaanse voetbalactiviteiten13-11-2015

Onder begeleiding van de BOS-studenten namen zo'n 60 vluchtelingen uit Gilze deel aan de sportmiddag in het stadion.

Lees meer