MSV De Betrokken Spartaan


Maatschappelijke Sport Vereniging (MSV) is opgericht in seizoen 2014/2015. Vanuit de projecten van De Betrokken Spartaan ontstond een wens om in teamverband competitie te spelen omdat veel kinderen wegens financiële redenen geen lid kunnen zijn van een vereniging. Voor een groot aantal kinderen is het mogelijk dankzij een bijdrage van het Jeugdsportfonds bij De Betrokken Spartaan te voetballen. Bij de MSV De Betrokken Spartaan krijgen de jongeren de kans om structureel te sporten en tegelijkertijd te werken aan een positieve houding.

Stichting SoccerPlus, de Jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en Stichting De Betrokken Spartaan hebben binnen dit project een samenwerkingsovereenkomst. Als uitvoerend partner is Stichting SoccerPlus verantwoordelijk voor het voetbaltechnische gedeelte.
De teams staan bij de KNVB ingeschreven onder de naam 'MSV De Betrokken Spartaan' (DBS).

De trainingen en wedstrijden vinden plaats op Sportcomplex Nieuw Vreelust, gelegen naast het stadion. Op deze accommodatie spelen ook voetbalvereniging GLZ en FC Maense hun wedstrijden.

dsc_0056_103cd010.jpg


Wedstrijdplanning

Klik hieronder op 'lees meer' voor meer informatie over de wedstrijdplanning van MSV De Betrokken Spartaan. 

Lees meer

Contact

Klik hieronder op 'lees meer' voor meer informatie over de contactgegevens van MSV De Betrokken Spartaan.

Lees meer

Inschrijven

Inschrijven voor een van onze “De Betrokken Spartaan” teams is uitsluitend mogelijk op uitnodiging door de technische staf. Leden van een team worden bij inschrijving automatisch lid van de Soccerplus Soccer Academy (SSA).

Wil je voor een team in aanmerking komen, kom dan naar de jaarlijkse Talentendag van De Betrokken Spartaan (in mei) of stuur een mail met motivatie en je gegevens naar info@stichting-soccerplus.nl.

Lees meer

Jeugdsportfonds

Jeugdsportfonds Rotterdam creëert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die, gelet op de financiële situatie van hun ouders/verzorgers , geen lid kunnen worden van een sportvereniging.

Om in aanmerking te komen voor een bijdrage moeten ouders/verzorgers en kind(eren) voldoen aan criteria die per gemeente op kleine onderdelen kunnen verschillen. Meer informatie over de bijdrage van Jeugdsportfonds en het aanvragen hiervan kunt u vinden via de onderstaande link:

Lees meer